Tuesday 5 October	Wednesday 6 October	Thursday 7 October	Friday 8 October
Group of Experts on Renewable Energy         Session 1 (60min)         10.00 – 10.45 Matters related to the Group of Experts         • Opening         • Agenda of GERE         • Bureau election, confirmation         • Anything admin         Session 2 (120min)         11.00 – 13.00 Tracking progress and exchange of experiences on how to increase the uptake of renewable energy.         • Status, progress and direction of renewable energy in selected ECE countries         • Exchanging renewable energy experiences among member States for the benefit of the region	Group of Experts on Renewable Energy & Group of Experts on Cleaner Electricity Systems Session 1 10.00 – 10.30 Matters related to the Groups of Experts (30min) • Opening & Chairs remarks • Agenda of EG CES Session 2 10.30 – 12.30 Financing Decarbonization of Energy System in UNECE region (120min) • Financing RE in UNECE • Findings from Hard Talks on renewable energy investments • Financing low carbon technologies (e.g. CCUS, hydrogen, nuclear energy) and modernization of energy infrastructure	Group of Experts on Cleaner         Electricity Systems         Session 1         10.00 – 12.00 Attaining Carbon         Neutrality in the ECE Region         (120min)         • Project results:         • Technology briefs (CCUS, Hydrogen, Nuclear)         • Carbon neutral energy intensive industries         • Technology interplay under carbon neutrality project         • Recommendations and outreach         Session 2 (60min)         12.00 – 13.00 Work Plan of the Group of Experts on Cleaner         Electricity Systems	Workshop I         10.00 – 11.30 Circular economy and material supply chains (90min)         • Implementing Guidelines and best practices for MSMEs to assure resiliency and progress towards a circular economy and critical raw material supply chain solutions         Workshop II         11.30 – 13.00 Sustainable energy and water resources management (90min)         • Policy recommendations for sustainable energy and water resources management in Eastern and South-Eastern Europe and Central Asia
Lunch	Lunch	Lunch	
<ul> <li>Session 3 (90min) 15.00 – 16.30 Cross-cutting and inter-sectoral cooperation to integrate renewable energy into energy systems</li> <li>Benefits and challenges for Governments applying UNFC to renewable energy projects and resources;</li> <li>Integrated and nexus approach to renewable energy towards a circular economy;</li> <li>Session 4 (60min) 16.30 – 17.30 Work Plan of the Group of Experts on Renewable Energy</li> <li>Role of GERE to support member States in the RE uptake: implementation and funding of the new work plan;</li> </ul>	<ul> <li>Session 3         <ul> <li>15.00-16.30 Potential of hydrogen to contribute to</li> <li>sustainable development (90min)</li> <li>Accelerating the uptake of renewable energy and green hydrogen projects</li> <li>Identifying the role of low carbon hydrogen technologies</li> <li>Discussing the interplay between renewable and low carbon hydrogen in the region</li> </ul> </li> <li>Session 4         <ul> <li>16.30 – 17.30 Matters related to the Group of Experts on Renewable Energy (60min)</li> <li>AoB</li> <li>Dates of the next meeting</li> <li>Report adoption</li> <li>Closing of GERE meeting</li> </ul> </li> </ul>	<ul> <li>Session 3 15.00 – 17.00 Digitalizing energy systems (120min)         <ul> <li>Launching activities on digitalization in cooperation with the Task Force on Digitalization</li> </ul> </li> <li>Session 4 17.00 – 18.00 Matters related to the Group of Experts on Cleaner Electricity Systems (60min)         <ul> <li>AoB</li> <li>Dates of the next meeting</li> <li>Report adoption</li> <li>Closing of GE CES meeting</li> </ul> </li> </ul>	<ul> <li>Workshop 3 15.00 – 17.00 Managing methane emissions (120min)         <ul> <li>Methods on limiting methane emissions in the context of the ongoing transition of the coal sector</li> </ul> </li> </ul>